SOEP

  1. MERCIMEK CORBASI
    • Linzensoep
  2. DOMATES CORBASI
    • Tomatensoep

SALATALAR – SALADES

  1. COBAN SALATASI
    • Herder salade met tomaten, komkommer, uien, (zoete) peper en peterselie
  2. TON BALIGI SALATASI
    • Tonijn salade met tomaten, komkommer, sla, olijven en peterselie
  3. ZEYTIN SALATASI
    • Olijf salade met augurekn en zoete peper

SOGUK MEZELER – KOUDE GERECHTEN

  1. HUMUS
    • Fijn gemalen kikkererwten, sesampasta met kruiden
  2. HAYDARI
    • Yoghurtkwark met knoflook en mint
  3. ANTEP EZME
    • Gemalen pikante tomatenpuree, uien, peterselie en peper
  4. CACIK
    • Yoghurt met fijn gesneden komkommer en knoflook
  5. YAPRAK SARMA
    • Gevulde en gerolde wijn bladeren met rijst
  6. BEYAZ PEYNIR
    • Witte turkse kaas
  7. MIX VAN KOUDE GERECHTEN

SICAK ONYEMEKLER – WARME VOORGERECHTEN

  1. KARIDES GUVEC
    • Stoofpot garnalen (zoete)peper,tomaten,champignons,knoflook
  2. MIDYE
    • Gepaneerde mosselen
  3. SIGARA BOREGI
    • Met fetakaas en peterselie gevuld en gerolde bladerdeeg
  4. SOGAN KALAMAR
    • Gepaneerde Ui-en inktvisringen
  5. LAHANA SARMASI
    • Met rijst gerolde koolbladeren
  6. KARISIK DENIZ URUNLERI
    • Mix van mosselen, garnalen, inktvis, kapari, champignons, tomaten, knoflook en (zoete)peper

EKSTRALAR – EXTRA’S

  1. PILAV
    • Rijst
  2. KIZARMIS PATATES
    • Portie gebakken aardappels
  3. EKMEK / LAVAS
    • Turks brood / wrap